Algemene voorwaarden.

Op deze pagina`s staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking tot deze website of artikelen, stuur dan een email naar info@trinkwas.nl

 

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Trink Was (A.u.R van Dijk GmbH), Roermonderstrasse 253. D52525 Karken-Heinsberg.

BTW identificatienummer DE 811608004.  Te bereiken Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 -18.00 uur en zaterdag  9.00-16.00 uur op telefoonnummer 0049 ( 0) 24527656. Of via de mail ; info@trinkwas.nl

 

Wijzigingsrecht

Trink Was behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen kunnen afwijken door een nieuwe partij van een fabrikant of doordat een aangegeven jaartal is uitverkocht .

 

 

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s en  inclusief 19% BTW en exclusief verzenden.

Indien er andere kosten bijkomen worden deze apart vermeld op de factuur.

 

Betalen

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u een bestelbevestiging met daarin de bestelde artikelen en de prijs van de bestelde artikelen exclusief verzenden. U ontvangt van ons per mail een factuur met daarin alle kosten ( verzendkosten en overige kosten ). U dient het bedrag  vooraf over te maken op bankrekeningnummer DE77312512200002101954 t.n.v.  A.u.R. van Dijk GmbH onder vermelding van het ordernummer / bestelnummer . Indien er geen betaling plaatsvindt zullen er geen artikelen worden verzonden.

 

Verzenden

De bestelling wordt na betaling verzonden  met track and trace via dhl.nl. De verzendkosten binnen Nederland en Duitsland bedragen euro 8,70 per verzonden pakket ( 6 flessen of twee sixpack of 6 blikken, onder de 10 kilo).   Een bestelling kan ook uit meerdere pakketten bestaan, de bezorgkosten kunnen hier op aangepast worden. U krijgt een mail met daarin uw factuur. Overige landen zijn de prijzen op aanvraag mogelijk.

U kunt  uiteraard ook uw bestelling op halen, dat kan dat ons bij Trink Was in  Karken- Heinsberg ( aan de grens bij Posterholt) Hiervoor worden geen verzendkosten gerekend.  U dient uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging op te halen. Indien er getwijfeld wordt aan de leeftijdgrens van 18 jaar kan men een identiteit bewijs gevraagd worden.

Kan de bestelling niet geleverd worden omdat men niet aan de leeftijdsgrens voldaan kan worden, kunt u uw geld indien voldaan per bank ( minus verzendkosten), retour ontvangen via de bank

Aan postbussen  en antwoordnummers kan niet geleverd worden.

De  bestellingen worden met uiterste zorg verpakt, maar mocht er toch iets mis zijn dat kunt U binnen 24 uur na aflevering contact opnemen met ons via de mail; info@trinkwas.nl.

 

 

 

 

 

Annuleren

Mocht U uw bestelling willen annuleren, dan kan dit kosteloos binnen 24 uur aan ons doorgeven via info@trinkwas.nl onder vermelding van U naam en ordernummer.

Indien deze annulering plaatsvindt nadat de goederen al verzonden zijn we genoodzaakt de gemaakte (verzend) kosten in mindering te brengen op de terugbetaling.

 

 

Retourneren.

Dit kan alleen in uitzonderlijk gevallen, maar hiervoor dient U wel eerst contact op de te nemen met Trink was. De verpakkingen mogen niet geopend worden. Indien deze geopend zijn vervalt hiermee u recht op retourneren.  Maar indien er geretourneerd word zijn de verzendkosten voor de klant zijn rekening.

 

Leeftijd

Om aan de wet te voldoen ( art 20 lid 2 Drank en horeca wet ) en de minderjarigen te beschermen,  zal een ieder, van af de pagina bestellingen in het opmerkingen veld een geboortedatum door moeten geven, indien dit niet gedaan wordt zal in een aparte mail worden gevraagd de geboortedatum alsnog door te geven, waardoor er een vertraging kan ontstaan. Dit zal bevestigen dat hij /zij de gerechtigde leeftijd heeft, en is derhalve van deze regel op de hoogte en zelf verantwoordelijk. Wordt de geboorte datum niet doorgegeven dal zal de bestelling vervallen.

 


 Geschillen

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Duits recht van toepassing.

 

Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.